Post by bagselownsusti on Feb 16, 2022 9:32:42 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klíče pro zvýšení kódů ▞▞▞
▞▞▞ 성디펜스RPG:궁수키우기 2022 version ▞▞▞
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategi itmc
Je dobré někdy zabít
Dobrá hra
Mám 3 dny na to, abych dosáhl stupně 300 a úrovně 999, ale stále potřebuji více času na mletí těch peněz a drahokamů. Odměnu z questu jsem dostal, když dosáhnu úrovně 999 a dostanu jen polovinu, abych získal znovuzrození 1, ostatní musí brousit svými vlastními. Ale stále je v pořádku hrát o zabíjení času.
Pokud máte rádi grindové hry, abyste byli silnější a pomalu viděli větší čísla, toto je vaše hra. Nic vzrušujícího, ale je uspokojující vidět, jak rosteš
Grind pro první znovuzrození je směšný. Těžká manipulace k zaplacení peněz, aby se posunulo konečné mletí.
10/10
Hra se ani nespustí. Stisknu Stage 1 a nic se neděje
V případě potřeby aktualizuje recenzi tak, jak budou přicházet aktualizace. Denní dárky vypadají docela hezky, ale nejsou použitelné až do znovuzrození, které se zdá být navždy. Pokud by dárky zahrnovaly zlato, bylo by to moc hezké... a také mě to motivovalo k tomu, abych dál sledoval videoreklamy.
To je v pořádku
Velmi příjemná hra, ale to broušení, člověče... broušení potřebné pro každé znovuzrození (prestiž) je trochu přehnané. Obvykle si na broušení nestěžuji, ale je to stále to samé, opakování stejné fáze ~ 500krát. Je potřeba nějaký způsob, aby se broušení méně opakovalo. Mohu zaplatit za urychlení procesu, ale hraji f2p. Každopádně jinak zábavná hra, myslím, že v podstatě zatím nemám žádné další stížnosti
pěkná hra, ale prosím snižte potřebu úrovně pro znovuzrození, je to docela dlouhá cesta ke znovuzrození, stejně jako herní kódy nebo promo kódy, kde to může vidět, pak přidejte další luky nebo vytvořte tabulku úrovní upgradů místo toho, abyste to dělali podle úrovně , dokonce i přidání znaků můžete přidat některé
dobrý
Dobrá hra, jediné co mi vadí je, jak dlouho trvá znovuzrození. Vypadá to, že jsi držel 9, dokud krabice nepustila další 9.. Jsem na vlně 299
Nelze nikde z obrazovky výběru úrovně
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategi itmc
Takže dávám 3/5. Žádné kosmetické předměty nebo oblečení, prestižování trvá tak dlouho a žádné automatické opakování nebo pokračování. Po každé vlně musíte ručně kliknout na opakovat další. Také vaše věže a hrdina mají MAX vylepšení za znovuzrození, takže to zpomaluje postup, protože maximální počet věží klesá o DPS dříve, než dosáhnete prestiže, a nutí vás k tomu prestiž, abyste mohli postupovat. V současné době je to velmi špatná implementace systému / mechaniky. Hra má potenciál, pokud jsou tyto věci přidány / opraveny.
Koupím neomezené automatické přehrávání. proč do teď nic? Vraťte mi peníze nebo mi dejte neomezené automatické AIM Nowwww!!!
Dobrá hra, ale nemohu získat znovuzrození 1 a tak dále. Pokud existuje způsob, prosím lmk, abych mohl dát hodnocení 5 hvězdičkami místo 3
Je těžké postupovat, být prvním znovuzrozením už tak těžké, teď bojuji o druhé znovuzrození. Téměř všechny věci jsou již na maximu, ale ještě nemohu projít 180. etapou.
Velmi zábavné.😀
spousta broušení a zábavy při hraní
Není to špatné, ale můj lukostřelec přestává střílet v režimu nekonečného šéfa
Dobrá hra. Hladká grafika. Měl několik menších problémů, které byly okamžitě vyřešeny. Děkuju. Pokračujte v dobré hře.
Pěkná hra, trochu drsná.
Bylo to docela zábavné. Pak byl můj pokrok vymazán
Dobrý den, koupil jsem 3 věci a nikdy jsem je nedostal
Slušná hra, mě osobně se moc líbí.
Òtimo
Kvůli omezení úrovně narazí na tvrdou zeď.
Naprosto příšerné uživatelské rozhraní, hratelnost a další...
To není špatné. Dobrý čas průchodu.
Přál bych si, aby to fungovalo na mém telefonu verze 6.1
Hodně zábavy jako dobrá hra wow jako dobrá hra
Slušná hra a dobrý žrout času. Jediný problém, který mám, je naprostý rozsah farmaření, které potřebují stejné úrovně a šéfové, ale také chápu, že společnost potřebuje vydělávat peníze. Počáteční postup ve hře (před Znovuzrozením 1) je nemotorný – snadno proveditelný, ale výrazně převyšujete tempo svého vybavení pouhými úrovněmi a ziskem zlata, takže skončíte o 3 úrovně vybavení za tím, kde byste měli být.
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategia ekg
Dobrý
PUBG MOBILE: Aftermath Hành động zukl
Tuto hru tak miluji, je to zábavná a čas zabíjející hra, grafika a design jsou docela jednoduché, ale právě to dělá hru tak zábavnou.
užít si nekonečné. tolik zábavy
Existuje způsob, jak hru přerušit, přidat další nula
Dobře vyvinuté dobře zahrané. Moc si to užil. Očekávám aktualizace, doufám, že nezklamou
vlastně docela zábavné
Líbí se mi tato hra. Je to jednoduché a intuitivní. Připadá mi zvláštní, že kategorie subzbraní vždy střílí na nejvzdálenějšího nepřítele. Co by bylo skvělé mít, je tutoriál na začátku hry.
Docela návykové
Proč se ode dneška nemohu přihlásit do hry? Odinstalujte a znovu nainstalujte, ale stále se nemohu přihlásit... nějaké řešení?
Je to zábavná, ale nudná hra, která příliš drtí a je stále stejná, když zaplatíte mnohem rychleji
👍
Tato hra spadne při každém vašem pohybu. Kekw
Menu nezmizí? Etapy nezačínají. Časovač bonusů odpočítává, i když menu nereaguje. Hra je v některých částech (jak vypadá) v japonštině, ale v jiných částech v angličtině. Není moc vyleštěný.
Zábavná hra
Nelze postoupit přes úroveň 270, žádné jiné způsoby upgradu kromě znovuzrození. Což bude trvat věky
Broušit, brousit, brousit, brousit...
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategia ekg