Post by bagselownsusti on Feb 16, 2022 9:53:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατάει άπειρα πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί έχει υποδοχή όπλων και επίσης ότι μου αρέσει η αργή κίνηση
Διορθώστε τα σφάλματα και τις διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον... Αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στα επίπεδα... Δύο ή τρία σημεία ελέγχου είναι πολύ λίγα για έναν δολοφόνο σαν τον Johnny... Θα πρέπει να αυξηθεί σε 8 ή 10.. ... Και οι κινήσεις του paklour και των ακροβατικών θα πρέπει να ελέγχονται από τους παίκτες και όχι αυτόματα...τα επίπεδα είναι πολύ απλά, ο Johnny μπορεί να πυροβοληθεί μόνο αν δεν υπολογίσει, νομίζω ότι ο γκάνγκστερ πρέπει να είναι έξυπνος και προσεκτικός... .......... ....... Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον παιχνίδι......
Το παιχνίδι άρεσε αμέσως, αλλά καθώς προχώρησα στα επόμενα στάδια μόνο τα γραφικά του φόντου διαφέρουν, αλλά τα ακροβατικά και οι κινήσεις παραμένουν τα ίδια. Αυτό το κάνει λίγο βαρετό.
Υπέροχο παιχνίδι, τρομερός αριθμός διαφημίσεων. Υπάρχει μια διαφήμιση ή μια "ανταμοιβή" αφού παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο 30 δευτερολέπτων. Υπάρχει ένα μίνι παιχνίδι όπου έχετε την ευκαιρία να πάρετε κάτι καλό και σας δίνουν τρεις βαλίτσες. Είναι ΠΑΝΤΑ το τελευταίο που επιλέγεις. Πρέπει να παρακολουθήσετε δύο διαφημίσεις για να το αποκτήσετε. Θα ήταν διασκεδαστικό το 80% του παιχνιδιού δεν ήταν διαφημίσεις.
Μου αρέσει αλλά εξαφάνισε όλα όσα είχα σώσει και καταφέρει.
Ήταν διασκεδαστικό και θα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Αλλά ακόμα και μετά την πληρωμή για την κατάργηση διαφημίσεων, εξακολουθούσε να σας επιβάλλει διαφημίσεις. Την τελευταία φορά που το έπαιξα εμφανίστηκε με μια συμφωνία που έλεγε για να συνεχίσετε να παίζετε, πρέπει να μας επιτρέψετε να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας για εξατομικευμένη διαφημιστική εμπειρία. Η απάντηση είναι όχι. Ηχηρό όχι. Πλήρωσα για ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Αυτό σημαίνει ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Συγγνώμη, αλλά αυτό μου κατέστρεψε την εμπειρία.
Είναι το πιο ωραίο παιχνίδι πολέμου . Από το 5 επίπεδο μου άρεσε
Meh
Υπέροχο παιχνίδι, πλήθος διαφημίσεων. Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις σε ένα δωρεάν παιχνίδι, με επιλογή αγοράς premium για να απαλλαγούμε από αυτές. Αλλά αυτό είναι απλώς γελοίο, μια διαφήμιση κάθε 3 ενέργειες που κάνετε στο παιχνίδι είναι απλώς υπερβολική. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά αυτό απλώς με κάνει να νιώθω ότι ο δημιουργός δεν αξίζει τα χρήματά μου, καθώς φαίνεται ότι έφτιαξε το παιχνίδι αποκλειστικά για λόγους διαφήμισης και κέρδους χρημάτων. Κάθε πλευρική πρόοδος στο παιχνίδι (όπλα, διακοσμήσεις...) βρίσκεται πίσω από έναν τεράστιο τοίχο πληρωμής. Επομένως, εγκαταστήστε το μόνο εάν σας αρέσουν οι διαφημίσεις.
Όχι και τόσο ωραίο
Διασκέδασε για περίπου 10 λεπτά και μετά έγινε βαρετό όταν συνειδητοποίησα ότι τα επίπεδα απλώς επαναλαμβάνονται σε ένα βρόχο που οδηγεί σε πολύ εύκολες βαρετές μάχες αφεντικών με τη μόνη διαφορά ότι η σειρά με την οποία πηγαίνουν τα επίπεδα είναι διαφορετική, αλλά οι διατάξεις επαναχρησιμοποιούνται ξανά και ξανά και ξανά και το μόνο που αλλάζει είναι το backround και ο φωτισμός. Μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νέο όπλο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητα. Το παιχνίδι απαιτεί λίγη έως καθόλου πραγματική προσπάθεια ή δεξιότητες για να παίξετε. Είναι μόνο εκεί για να καλλιεργήσει έσοδα από διαφημίσεις.
Johnny Trigger: Action Shooter ஆக்ஷன் ysx
Καλός!!
Τελειο για να περνας την ωρα σου.πολλες διαφημισεις
Απλά υπέροχες οι λεπτομέρειες το animation πανέμορφο
Ο τράγος των παιχνιδιών εκτός σύνδεσης
Πραγματικά κολλάει γιατί φαίνονται τα όπλα και τα γραφικά.
4 Το περνάω μαζί σου αλλά θα χρειαστούν λίγα λεπτά και μπορείς να κάνεις το πιο σημαντικό
Rocket Punch! Hlavolamy jlx
Johnny Trigger: Action Shooter მძაფრსიუჟეტიანი qotu
Διέγραψα κατά λάθος και δεν βρίσκω τον παλιό λογαριασμό.;;;;;;;;;;;
Ligo bareto
EIMAI O SIN BOY MALAKA
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά προβλήματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι συνεχίζω να χάνω δωρεάν στοιχεία επειδή τα κουμπιά δεν κάνουν κλικ. Όποτε υπάρχουν δωρεάν επιλογές (κοστούμια, όπλα κ.λπ.) και αρχίζει να μετράει αντίστροφα, δεν συμβαίνει τίποτα όταν πατήσω το κουμπί που παρέχεται. Κατέληξα να χάσω 3 πολύ ωραία πράγματα εξαιτίας αυτού του σφάλματος. Πρέπει πραγματικά να εξεταστεί. Το παιχνίδι έχει τόσες πολλές δυνατότητες.
Αυτή είναι η μόνη φορά που έχω ενοχληθεί τόσο πολύ με μια εφαρμογή για να αφήσω μια κριτική. Αυτό είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Μπορείτε να βυθίσετε πολύ χρόνο σε αυτό χωρίς καν να το γνωρίζετε, αλλά οι διαφημίσεις είναι απλώς γελοίες. Διαφημίσεις σε κάθε ζευγάρι επίπεδα. Διαφημίσεις για όπλα και ρούχα. Απλώς είναι πάρα πολλά. Το ήμισυ του χρόνου που παρακολουθείτε μια διαφήμιση αντί να παίζετε πραγματικά το παιχνίδι. Ήμουν σε θέση να το αντιμετωπίσω μέχρι τώρα, όταν μια διαφήμιση εμφανίστηκε στη μέση του παιχνιδιού και με έκανε να αποτύχω στο επίπεδο. Είναι πολύ επιβαρυντικό.
ρε
Σκάτα
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό Είναι απλό ότι ο 4χρονος αδερφός μου μπορεί να παίξει χωρίς να σταματάω 24/7. Ο μόνος λόγος που έδωσα 4 αστέρια είναι ότι τα κομμάτια του παζλ δεν έχουν καμία αξία για αυτά σε αντίθεση με τα ζάρια ή τα σφυριά που έχουν αξία, προτείνω ότι τα κομμάτια του παζλ θα πρέπει να έχουν ανταμοιβή όταν φτάσετε σε ένα νέο μέρος, για παράδειγμα κάθε 5 στάδια λαμβάνετε μια ανταμοιβή όπως ένα νέο δέρμα ή ένα νέο όπλο και όσο πιο ψηλά πηγαίνετε με τα κομμάτια του παζλ τόσο καλύτερη ανταμοιβή θα λαμβάνετε. πρόταση Αντίο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, έχει υπέροχο παιχνίδι και είναι πολύ ικανοποιητικό. Σε αντίθεση με άλλες, οι διαφημίσεις δεν με ενοχλούν τόσο πολύ, αλλά υπάρχουν πολλές. Το κύριο πρόβλημα μου είναι το γεγονός ότι αφού περάσετε το επίπεδο 20 περίπου τα επίπεδα φαίνεται να επαναλαμβάνονται με μόνο τις υφές να αλλάζουν. Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα νέα επίπεδα και έννοιες να μπαίνουν στο παιχνίδι. Καλό παιχνίδι αλλά καλύτερες δυνατότητες
Αξιοπρεπές concept αλλά ΠΟΛΥ επαναλαμβανόμενο. Βασικά θα τα καταλάβετε όλα σε 10 λεπτά. Μετά από αυτό, το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι το φόντο...εκτός αν θέλετε να παίζετε τα ίδια επίπεδα ξανά και ξανά και ξανά για να κερδίσετε αρκετές πιστώσεις για να αγοράσετε νέα όπλα, ώστε να μπορείτε να παίζετε τα ίδια επίπεδα ξανά και ξανά και ξανά με διαφορετικά όπλα.
Johnny Trigger: Action Shooter Aksyon xjdy
Ωραιο παιχνιδάκι αλλά όσο και να ανέβεις οι πίστες είναι πάντα ίδιες χωρίς να αλλάζει η δυσκολία και τα όπλα δεν έχουν και καμία διαφορά, μόνο οι κατηγορίες αλλάζουν
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά όταν κερδίζετε ένα νέο ρούχο, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να το αποκτήσετε, και στο κατάστημα όπλων σχεδόν πάντα έχει όπλα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και μέχρι στιγμής δεν έχω δει ποτέ το ίδιο όπλο δύο φορές, οι περισσότερες όπλα δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά, δεν υπήρχε προφανής διαφορά μεταξύ του όπλου εκκίνησης και ενός όπλου που μου κόστισε $1.000. Αν μπορούσα θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι μια κριτική 3,5 αλλά αυτό δεν ήταν επιλογή και μια κριτική 4 αστέρων θα ήταν υπερβολική.
Είναι τελειοοοοο
Εινε τέλιο το πεξνίδι απλά καντέτο πιο λίξο δίσκολα ,🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍👍🖕🖕🖕🖕
Ωραία
Johnny Trigger: Action Shooter Hərəkət rxl
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Εξαιρετικά εύκολο και απλό, με μικρή αλληλεπίδραση στο gameplay. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Διαφημίσεις. Διαφημίσεις. Διαφημίσεις. Διαφημίσεις. Διαφημίσεις. Το καταλαβαίνω, χρειάζεστε διαφημίσεις για να κερδίσετε χρήματα από το δωρεάν παιχνίδι σας, αλλά φίλε, αυτό είναι πάρα πολύ.
Ωραία χαριτωμένα γραφικά, διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά ένα αστέρι λόγω τόσων πολλών θεϊκών διαφημίσεων!
Είναι τέλειο κάντε download τώρα έχω γίνει pro σε μια μερα
Καλό για να περνάς την ώρα σου
Τόσο καλό παιχνίδι
Τόσο πολλές σπάνιες διαφημίσεις που δεν μπορείτε να παραλείψετε!
Κάπως διασκεδαστικό. Εύκολο στην εκμάθηση. Θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός δολοφόνος του χρόνου, εκτός από τον συνεχή βομβαρδισμό των διαφημίσεων που αναγκάζεστε να παρακολουθείτε. Το έπαιξα για περίπου τριάντα λεπτά και απολάμβανα το πραγματικό παιχνίδι, αλλά κατέληξα να το διαγράψω αφού είχα βαρεθεί τις συνεχείς διαφημίσεις που χάλασαν τη ροή του παιχνιδιού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι κρίμα που οι δημιουργοί του παιχνιδιού έγιναν τόσο άπληστοι που κατέληξαν να πυροβολούν τους εαυτούς τους στα πόδια. Κρίμα.
πολύ καλό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που με ενοχλούν.1: πάρα πολλές διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεστε χρήματα για να συνεχίσετε το έργο, αλλά είναι σε σημείο που είναι διαφήμιση σε κάθε άλλο επίπεδο. 2: επαναληπτικότητα. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν 10 διαφορετικά επίπεδα. Και είμαι σε κάτι 200. Και αυτά τα 10 διαφορετικά επίπεδα χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά. Είναι τα ίδια άλματα, τοποθετήσεις εχθρών, κλπ.. γίνεται βαρετό μετά από λίγο. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα αφεντικά και οι μάχες τους επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Αυτό είναι όλο.
Καλό για να περάσεις ο χρόνος σου
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, διασκεδαστικά γραφικά, εξαιρετικό παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις: υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές. Ξοδεύω περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας το παιχνίδι. Είναι εντάξει να έχετε μια διαφήμιση για να λαμβάνετε μπόνους...αλλά το να παίξετε ένα επίπεδο για 15 δευτερόλεπτα ακολουθούμενο από μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μόλις είναι το τέλος του επιπέδου είναι πάρα πολύ. Επιπλέον διαφημίσεις στην οθόνη φόρτωσης...απλά ενοχλητικές.
Αυτό το παιχνίδι έχει έναν γελοίο αριθμό διαφημίσεων. Δεν μπορούσα να παίξω μετά το επίπεδο 12 ήταν τόσο κακό. Αν οι διαφημίσεις εμφανίζονταν λιγότερο από μερικά δευτερόλεπτα, θα έπαιζα για λίγο. Αλλά κάθε άλλο παιχνίδι είναι μια διαφήμιση. Και κάθε γύρος διαρκεί μόνο 10 δευτερόλεπτα. Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι είναι απλώς συνεχείς διαφημίσεις. Και πραγματικά κατέστρεψε την εμπειρία.